Over ons

Chi Ling

Eén van de beste Chinees specialiteiten restaurants van Nederland

Wij heten U welkom in deze ambiance waarin u kunt genieten van de talrijke Cantonese, Pekinees, Szechuan en Mongoolse specialiteiten die met zorg en liefde zijn bereid door onze Keuken-Brigade.

Grote variatie in de uitgebreide menukaart. Wijnkaart met ruime keuze. Mongoolse Grill gerechten, Pekingeend, gesneden en gemarineerde Ossenhaas worden op een traditionele wijze klaargemaakt. Gekookt via de tradities van de Chinees / Cantonese keuken. Overheerlijke kleine hapjes vooraf en vooral ruime porties bij de hoofdgerechten.

Alt Text

Uniek, zeg maar zeer uniek is de ligging van Chinees specialiteiten restaurant Chi Ling in IJmuiden. Een prachtig uitzicht op de Jachthaven en de binnenmeren, garanderen u een geanimeerd schouwspel.

De combinatie van dit panorama , terwijl u geniet van de vele specialiteiten die de chefs van Chi Ling voor u bereiden, maken uw avond of middag een geslaagde gebeurtenis.

Alt Text

Uitbaatster Sophie Hu en haar staf hebben in alle jaren dat Chi Ling nu bestaat gezorgd voor een groot aantal steeds terugkerende vaste klanten. Vele tevreden klanten uit de wijde omgeving weten het sfeervolle restaurant Chi Ling van Sophie Hu te vinden. De vriendelijke voorkomende bediening, de service en de Oosterse gastvrijheid is een vanzelfsprekendheid in Chinees specialiteiten restaurant Chi Ling.

“Last but not least”, veilig parkeren in de directe omgeving..

Een echte aanrader dit sfeervolle en goed bekendstaande restaurant in IJmuiden met dat prachtige uitzicht.

Sophie Hu en haar staf heet u van harte welkom!

STORY

Ons verhaal
Over de laatste jaren

In 2012 zijn wij uitgeroepen tot beste Chinese restaurant van Nederland! Namens uitgeverij Vizier zijn we uitgeroepen in de top 88, tot Beste Chinees van Nederland. De jaren erna eindigen wij ook constant hoog in deze lijst! Zeker de moeite waard dus om eens bij ons langs te komen en te genieten van onze specialiteiten!

Alt Text
Alt Text
Alt Text

Kom snel bij ons eten!

Reserveren