Chi-Ling tilt Chinese afhaalmaaltijd naar hoger niveau

Chi-Ling tilt Chinese afhaalmaaltijd naar hoger niveau

  • On 2 december 2020

IJmuiden – Deze kerst heerlijk genieten van een uitgebreide Chinese rijsttafel? Dankzij Chinees specialiteitenrestaurant Chi-Ling is thuis ‘uit eten’ dit jaar een echte belevenis. Met de speciale party-pan kun je voor slechts 65 euro met vier tot zes personen genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door de topchefs van Chi-Ling en gedurende het gehele diner lekker op de juiste temperatuur. Een perfecte oplossing voor een gezellig samenzijn met de familie!

De Chinese restaurateurs stonden destijds in ons land aan de wieg van het afhaal- en bezorgconcept voor maaltijden. Inmiddels is deze vorm van dienstverlening, mede door de maatregelen rond het coronavirus, overgenomen door veel andere restaurants. Brasseries, lunchrooms en zelfs cafés houden zich nu bezig met het bezorgen van maaltijden. Maar Chinees specialiteitenrestaurant Chi-Ling gaat nu een stap verder en introduceert de party-pan om het gevoel van ‘uit eten’ in de eigen woonkamer te versterken. De pan wordt goed gevuld met pekingeend met Chinese champignons, babi pangang, king do kai (gepaneerde kip in zoetzure saus), ossenhaassaté in ketjap en garnalen met knoflook en peper. Dit alles wordt geserveerd op een bedje van Chinese nasi.
Zo werkt het
Van maandag tot en met vrijdag is de party-pan (minstens een dag vooruit) te bestellen. Per pan wordt een borg van veertig euro (contant) gevraagd. Het eten wordt geleverd met twee opschepspatels. Binnen een week dient de pan na gebruik schoon geretourneerd te worden. Meer weten of direct reserveren? Bel 0255 512879. Chi-Ling is gevestigd aan de Kennemerboulevard 300 te IJmuiden.